سبد خرید 0

چرا در مواد غذایی از اسید سیتریک استفاده می شود؟

10 / 10
از 1 کاربر
« بازگشت به لیست مقالات | ﺳﻪشنبه 17 بهمن 1402 در ساعت 51 : 12 دقیقه | نظرات کاربران ( 0 )

چرا در مواد غذایی از اسید سیتریک استفاده می شود؟

امروزه از اسید سیتریک در صنایع غذایی بسیار استقبال شده است و مهم ترین دلیل این قضیه خاصیت اسیدی بودن اسید سیتریک است.

در واقع در صنایع غذایی از اسید سیتریک به عنوان نگهدارنده استفاده می شود زیرا اکثر باکتری ها قادر به رشد در محیط های اسیدی نیستند. به همین دلیل از اسید سیتریک در اغلب مواد غذایی مانند کنسروها، مرباجات، ژله ها، آب نبات و محصولات پروتئینی استفاده می شود.

 کاربرد اسید نیتریک در صنایع غذایی

کاربرد اسید سیتریک در صنایع غذایی به چه علت است؟

سیتریک اسید دارای طعم ترش است. و مهم ترین ویژگی آن برای استفاده در صنایع غذایی شامل موارد زیر است :

  • افزایش و بالا بردن کیفیت مواد غذایی
  • به عنوان نگهدارنده در مواد غذایی به خاطر خاصیت اسیدی

کاربرد اسید سیتریک در صنایع غذایی

  1. بخش عمده ای از اسید سیتریک تولید شده در جهان به عنوان طعم دهنده در نوشیدنی ها استفاده می شود.
  2. سیتریک اسید یا جوهر لیمو باعث خوش عطر شدن و طعمی فوق العاده به مواد غذایی مانند نوشابه ها، ژله ها، آب میوه های مصنوعی می دهد.
  3. استفاده از جوهر لیمو به عنوان نگهدارنده برای جلوگیری از خراب شدن مواد غذایی مانند مرباها، ژله ها، کنسروها می باشد.
  4. استفاده از سیتریک به عنوان طعم دهنده پودری در غذاهای خشک مانند چاشنی نمک و پودرهای طعم دهنده می باشد.
  5. در صنایع غذایی از اسید سیتریک برای ایجاد محیطی اسیدی و تسهیل فرآیند تخمیر برای تولید پنیر موزارلا استفاده می شود.
  6. استفاده از سیتریک اسید در تولید بستنی، نوشیدنی های پالپ دار، نوشیدنی های گازدار

آیا اسید سیتریک یک اسید خوراکی است؟

سازمان غذا و دارو آمریکا اسید سیتریک را به عنوان افزودنی غذایی یک اسید بی خطر اعلام کرد و اعلام کرد اسید سیتریکی که در بدن استفاده می شود در بدن کاملا متابولیزه می شود و هیچ سمیتی برای بدن ندارد.

ارسال نظر

نام شما :
ایمیل :
تلفن تماس :
متن پیغام :
نمایش همه
علاقه مندی ها ()