سبد خرید 0
جستجوی پیشرفته
جستجو بر اساس قیمت (تومان)
بر اساس رنگ

اسانس

10 / 10
از 1 کاربر

فروش اسانس خوراکی و صنعتی

فروش اسانس خوراکی و صنعتی در فروشگاه اینترنتی آداک شیمی نمایندگی فروش آنلاین اسانس در ایران با بهترین قیمت و بالاترین کیفیت در انواع بسته بندی انجام می شود.

مشاهده اطلاعات بیشتر ...
جستجو در نتایج : فقط نمایش کالاهای موجود :
مرتب سازی بر اساس : تعداد نمایش :

خرید اینترنتی انواع اسانس ⭐︁ انواع اسانس خوراکی و روغنی

قیمت اسانس خوراکی

جهت استعلام قیمت اسانس با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

خرید آنلاین انواع اسانس خوراکی

اسانس در انواع صنعتی، خوراکی، روغنی و عطری وجود دارد. جهت خرید این محصول به صورت آنلاین و غیرحضوری می توانید اقدام نمایید.

خرید اسانس از آداک شیمی

نحوه خرید اسانس از آداک شیمی به این صورت است که شما خریدران عزیز می توانید قبل از ثبت نهایی خرید خود، اقدام به درخواست نمونه اسانس مدنظر نمایید. بطور معمول در حجم های بسیار پایین نمونه اسانس برای تست اولیه و تایید برای مشتریان ارسال می شود. این امر باعث می شود که شما عزیزان با اطمینان خاطر اقدام به خرید نهایی کنید.

اسانس چیست؟

اسانس یا عطرمایه مایعی غلیظ حاوی ترکیبات شیمیایی فرار از گیاهان است. اسانس ها نوعی روغن های فرار و مهم ترین مواد موثر گیاهان دارویی هستند.

اسانس ها هر کدام طعم و بویی دارند که با توجه به کاربردشان میزان فروش متعددی دارند. این محصول در بازار و عطاری ها فروش بسیار بالایی دارند. زیرا دارای خواص درمانی نیز هست.

عرضه اسانس های خوراکی در آداک شیمی

اسانس خوراکی چیست؟

بسیاری از اسانس های ضروری برای استفاده به عنوان یک طعم دهنده مناسب هستند و برای مصرف انسانی امن هستند. تمام اسانس های خوراکی طبیعی می توانند عطر و طعم های شدید را به شکلات، شکلات، یخ زده، محصولات پخته، سوپ و ماریناد اضافه می کنند.

اسانس ها به عنوان مواد غذایی برچسب گذاری می شوند، با مقررات FDA تایید شده یا در صنایع تایید شده مواد تشکیل دهنده ایمنی برای صنعت طعم ظاهر می شوند. اسانس های ضروری بسیار متمرکز، فرار، آروماتیک گیاهان هستند.

این روغن های گیاهی طبیعی برای هر دو ویژگی معطر و طعم دهنده خود استفاده می شوند. بسیاری از اسانس های ضروری مانند نعناع، لیمو و پرتقال معمولا برای طعم دسر، آب نبات و شکلات استفاده می شوند.

اسانس های گیاهی بیشتری مانند آویشن بهتر است برای طعم غذاهای خوشمزه مانند تند و سس استفاده شود. روغن های گیاهی اسطوخدوس و ترنج به ویژه در ساخت شکلات محبوب شده اند.

اسانس خوراکی بوی قوی داشته و با نام عطرمایه یا اسانس روغنی نیز شناخته می شود. اسانس خوراکی عطر و رایحه ی انواع محصولات در صنایع مختلف به ویژگی صنایع غذایی بوده و عطر و طعم واقعی و متنوع از میوه ها (اسانس پرتقال، اسانس توت فرنگی، لیمو، بلوبری، اسانس موز، اسانس سیب و…)، مغزها (گردو، پسته، بادام و…) و دانه ها (اسانس هل، قهوه، کاپوچینو و…) را به همراه دارند. اسانس پرتقال، دارچین، وانیل و… هستند.

ویژگی اسانس های خوراکی

با توجه به کاربرد اسانس های خوراکی، استفاده از اسانس به عنوان ضدعفونی کننده، ضد تشنج، ضد تورم و التهاب، خلط آور، ضد قارچ و ضد باکتری، محرک، مسکن دندان، ضد خارش، محرک دستگاه گوارش و ضد رماتیسم نیز قابل ملاحظه است.

هرچند مضرات اسانس خوراکی نیز قابل توجه است اما عطر اسانس سبب افزایش کاربرد آن شده است. این محصول علاوه بر ایجاد تنوع، نقش اساسی در انتخاب و پذیرش محصول نهایی دارد و به طور کلی برای ایجاد، اصلاح، تشدید طعم و پوشاندن طعم های نامطلوب به مواد غذایی اضافه می گردد.

عرضه انواع اسانس های محلول در آب

موارد مصرف اسانس خوراکی 

تولید انواع نوشیدنی، بستنی، شکلات، روغن، انواع نان و پیراشکی، انواع ژله و پاستیل و دیگر محصولات طعم دار اشاره کرد. 

انواع اسانس های خوراکی

  •  اسانس محلول در آب
  • اسانس محلول در روغن 
  • اسانس محلول در الکل

اسانس خوراکی مایع ( محلول در آب )

 کاربرد اسانس خوراکی مایع غالبا برای طعم دار کردن و معطر کردن محصولات غذایی است و امروزه یکی از پرکاربردترین و پرمصرف ترین افزودنی های خوراکی، بهداشتی، دارویی، آرایشی و … هستند و کمتر محصولی را می توان یافت که در ترکیبات آن اسانس خوراکی مایع به کار نرفته باشد. انواع آب میوه با طعم های مختلف از جمله آن هاست.

به طور کلی از انواع گیاهان، میوه ها و خشکبار اسانس تهیه می شود. از دیگر موارد مصرف اسانس خوراکی مایع می توان به استفاده ی آن ها در انواع نوشیدنی، بستنی، شکلات، روغن، انواع نان و پیراشکی، انواع ژله و پاستیل و دیگر محصولات طعم دار اشاره کرد. لذا با خرید اسانس خوراکی مایع می توانید از کاربردهای متنوع آن بهره مند شوید.

فیلم اسانس


تولید اسانس

تولید اسانس با استفاده از تقطیر و استفاده از بخار استخراج می شود. فرآیندهایی مانند پلاندن با پرس، استخراج با حلال، اسفوماتورا، استخراج روغن خالص، صمغ گیری، جاسازی در موم و پرس سرد است.

کاربرد و موارد مصرف اسانس

  • تولید و ساخت انواع عطر در صنایع عطرسازی
  • مواد آرایشی و بهداشتی
  • طعم دهندگی در صنایع غذایی
  • تولید عودهای معطر و خوشبو
  • عطرمایه ها مورد استفاده در رایحه های درمانی
  • تولید مواد شوینده خانگی به عنوان رایحه

نحوه نگهداری اسانس ها

اسانس ها باید در جای خنک، خشک و در ظروف سربسته نگهداری شود. اما چرا ؟؟؟

لذا اسانس ها اگر در حرارت معمولی و در معرض هوا قرار بگیرند بخار می شوند زیرا بسیار فرار هستند.

تفاوت اسانس ها با روغن های ثابت

  1. اسانس ها قابل تقطیر هستند و براحتی از طریق تقطیر استخراج می شوند.
  2. اسانس ها از نظر شیمیایی از اسیدهای چرب تشکیل نشده اند برعکس روغن های شیمیایی دیگر
  3. اسانس ها برعکس روغن های ثابت فاسد نمی شوند.

نمایش اسانس های مایع

فرق اسانس و عصاره در چیست؟

اصلی ترین تفاوت اسانس و عصاره گیاهی در روش جداسازی آن از طریق دو مکانیسم مختلف است. همچنين عصاره ها قدرت اثربخشی بیشتری نسبت به اسانس ها دارند. عصاره در واقع تعريف كلي تر از اسانس است و اسانس جزئي از عصاره است.

آیا ویژگی اسانس ها را می دانید؟

1- این مواد بی رنگ بوده، ولی با گذشت زمان، و در مجاورت هوا، اکسید شده، و در نتیجه به رنگ تیره در می آید.
2- اسانس ها قابل تقطیر بوده و میتوان به راحتی از روش تقطیر استخراج کرد.
3- ترکیبات آنها بر خلاف روغن های ثابت از اسید چرب و استرهای گلیسیرین ساخته نشده است.
4- اسانس ها فاسد و ترش نمی شوند، بلکه فقط در مجاورت هوا، به صورت تیره و رزینی شکل در می آیند.
5- ترکیبات شیمیایی اسانس ها، با توجه به محیط، روش استخراج، و خود گیاه متفاوت می باشد.
6- اسانس ها دارای خاصیت ضد میکروبی، ضد التهاب، ضد سرطان، ضد اکسیدان، می باشد.
7- جایگزینی مناسب در زمینه های غذایی و دارویی می باشد.
9- قابلیت بکارگیری در صنایع غذایی، آرایشی را دارند.
10- خاصیت ضد میکروبی برای از بین بردن باکتری ها، قارچ ها و ویروس ها را بدون هیچ گونه اثر جانبی و نامطلوبی بر روی مصرف کننده.
11- خاصیت ضد التهابی، آنتی اکسیدان، و بسیاری خواص درگیر در زمینه فارماکولوژیکی را دارا می باشد.

اسانس محلول در روغن

عمده ترین ترکیبات اسانس ها

1- تیمول
2- آلفا پینن
3- بتا پینن
4- کارواکرول
5- لینالول
6- ژر ماکرن
7- کومین آلدهید

روش های تولید اسانس ( عطر مایه )

  • روش تقطیر

بخار تولیده شده در روش تقطیر را از گیاه یا میوه عبور می­دهند. این بخار روغن یا عطرمایه داخل گیاه را به صورت تعلیق در می­ آورد، این موضوع نشان دهنده ­ی این است که روغن گیاه داخل آب حل نمی­ شود بلکه به صورت قطره از آب خارج می­ گردد. زمانی که بخار آب سرد می­ شود به دلیل واکنش میعان به آب تبدیل می­ شود و روغن رو سطح آب شناور می­ماند و قطرات روغن از آب خارج و به شکل روغن خالص در ظرف­ های شیشه ­ای نگهداری می­ گردد.

  • روش انفلوراژ

یکی از روش­ های قدیمی برای تهیه­ عطرمایه روش انفلوراژ است. در این روش برگ­ گیاهانی مانند گل رز یا یاس روی موم به صورت لایه لایه ریخته می­ شود و تحت تاثیر گرما روغن گل اشباع می­ گردد. سپس به کمک یک ماده­ی فرار مانند الکل، عطرمایه از موم خارج می­ شود. در مرحله­ نهایی الکل در دما و فشار پایین تبخیر می­ گردد و اسانس به صورت یک مایع غلیظ خارج می­ شود.

  • استخراج حلال

یک روش بسیار مدرن برای تهیه اسانس گل، استخراج حلال صنعتی است که در آن گلبرگ­ های با یک ماده­ ای فرار مانند نفت خام مخلوط گشته تا روغن گل کاملا در نفت حل شود. محلول در دما و فشار بسیار پایین قرار گرفته و تبخیر می­ شود و عصاره غلیظ از آن خارج می­ شود.

اسانس,خرید اسانس,فروش اسانس خوراکی

سوالات متداول اسانس

1- نحوه نگهداری اسانس چگونه است؟

عطرمایه­ ها باید حتما در ظروف شیشه ه­ای نگه­داری شوند و باید توجه داشت که در جای مناسب و گرم و دور از دسترس کودکان نگه­داری گردد. این ماده را به هیچ عنوان در ظرف­ های پلاستیکی نگه­داری نفرمایید لذا به مرور زمان ممکن است باعث تولید ترکیبات سمی و مسموم کننده شود.

2- تاریخچه پیدایش اسانس به چه زمانی می رسد؟

اولین مردمانی که استفاده از عصاره مواد مختلف را در زندگی به­ کار گرفتند ایرانیان و مصریان بودند، استفاده و تولید عطرمایه­ های طبیعی از گیاهان از جمله گل رز، از اولین دستاوردهای مسلمانان بود که ابتدا توسط ابن سینا، دانشمند بزرگ ایرانی مورد استفاده قرار گرفت.

3- آیا باید قبل از استفاده از اسانس، شیشه را تکان داد؟

این عمل قبل از استفاده از اسانس و عطرمایه ها در بین مردم بسیار مرسوم است. اما باید این نکته مهم را یادآور شد که انجام این کار به مرور زمان باعث می­ شود خاصیت و ماندگاری عصاره به خصوص عطر به مرور زمان از بین برود.

نمایش همه
علاقه مندی ها ()